Tom Erik Andersen

Meld deg på til neste program i Ordtilhandling

Stian Karlsen i JCP Nordic og Hans Trygve Kristiansen inviterer nå nye deltagere til Ordtilhandling. Kull 11 vil ha sin første samling 8.-9. januar 2018, med avslutning i oktober samme år.

– Jeg er veldig godt fornøyd med at JCP Nordic går inn som samarbeidspartner i Ordtilhandling, og at Stian Karlsen tar jobben som daglig leder. Jeg har jobbet tett med Stian og JCP i flere år. Med interne prosesser i JCP har de blitt godt kjent med Ordtilhandling, og jeg er blitt godt kjent med dem. Jeg er imponert av det de har fått til, sier Hans Trygve Kristiansen.

Stian Karlsen kom inn i JCP for snart 20 år siden. Som én av gründerne i selskapet har han vært med på å bygge opp ett av Nordens største kommunikasjonshus. JCP består i dag av seks ulike selskaper med 140 ansatte i flere land.

– Vi hadde ikke vært der vi er i dag uten samarbeidet med Hans Trygve og idéene i Ordtilhandling, mener Stian Karlsen.

– Hans Trygve kom inn på et tidspunkt da vi trengte det, og vi har aldri sett oss tilbake. Hver eneste dag tenker, prater og etterlever vi denne tankegangen. Vi har selv opplevd at det virker, og gleder oss til å være med på den videre utviklingen av Ordtilhandling.

JCP og Hans Trygve sender målrettede invitasjoner til nye potensielle deltagere. Vil du vite mer eller melde deg på det neste ledelsesprogrammet? Kontakt oss på 901 83 799 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Etablerer samarbeid med Skagerak Consulting

Hans Trygve Kristiansen har gjennom 23 år jobbet med ledelsesutvikling. Sammen med Skagerak Consulting har Kristiansen nå valgt å videreføre virksomheten med ledelsesprogrammet Ordtilhandling og sammen har de dannet selskapet Ordtilhandling AS.

Ledelesprogrammet vil bli gjennomført av Hans Trygve sammen med dyktige rådgivere ledelsesutvikling i Skagerak Consulting, og vil ha samme fokus og filosofi som tidligere – med mål om å utvikle ledere som skaper resultater sammen med andre.

Hans Trygve vil også videreføre sine prosesser innen organisasjonsutvikling og rådgiving i Prestasjonsledelse AS.

– Skagerak Consulting er et unikt, tverrfaglig rådgivingsmiljø med lang erfaring både i private og offentlige virksomheter. Deres kompetanse og nettverk er en solid tilvekst til ledelsesprogrammet Ordtilhandling, sier Hans Trygve Kristiansen.

Skagerak Consulting er et voksende rådgivningsmiljø bestående av 27 seniorrådgivere og har kontorer i Sandefjord, Skien og Oslo. Selskapets viktigste forretningsområder er leder- og organisasjonsutvikling, strategi- og virksomhetsutvikling samt leder- og spesialistrekruttering.

– Ledelsesprogrammet Ordtilhandling har etablert seg som det mest praktiske og effektive verktøyet for å utvikle ledere som skaper resultater sammen med andre. Vi har sterk tro på konseptet og gleder oss til å videreutvikle dette sammen med Hans Trygve, sier daglig leder Erik Aasmundtveit.

Boka utgitt i nytt opplag, bestill eksemplarer her

Alle toppledere har ambisiøse mål og jobber hardt, men hvorfor lykkes noen toppledere mer enn andre? Og hvordan kan du skape et vinnerlag?

Boka «Det skjer under din ledelse» ble utgitt 11. desember 2015. Over 140 sider deler Hans Trygve Kristiansen deler sin tankegang om prestasjonsledelse. En tankegang som gjør teori til praksis, ord til handling.

Boka er rikt illustrert, ført i pennen av Tom Erik Andersen og utgitt av Nye linjer. «Det skjer under din ledelse» er nå ute i sitt andre opplag.

Send oss en bestilling på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og du vil få tilsendt dine eksemplarer sammen med en faktura for betaling.

Påmelding til Ordtilhandling

Vil du vite mer eller melde deg på det neste lederprogrammet? Kontakt oss på 901 83 799 eller post@ordtilhandling.no

Kull 11 | 2018

Januar 2018 er det oppstart for kull 11 i vårt lederprogram.

Modul 1 | 08.01 - 09.01 - 2018
Modul 2 | 12.02 - 13.02 - 2018
Modul 3 | 23.04 - 24.04 - 2018
Modul 4 | 11.06 - 12.06 - 2018
Modul 5 | 27.08 - 28.08 - 2018
Modul 6 | 08.10 - 09.10 - 2018

Det er nå åpnet for påmelding
til kull 11.

Fyll ut påmeldingsskjemaet eller ta uforpliktende kontakt: 
Påmelding og mer informasjon