Tom R. Gogstad

Frokostseminar i Oslo: Gjør vi ledelse for komplisert?

Ledelsesprogrammet Ordtilhandling arrangerer 19. mai et frokostseminar med tittelen «Gjør vi ledelse for komplisert? Arrangementet vil foregå i Meshs lokaler i Tordenskioldsgate 3, Oslo.

Her vil du få høre Hans Trygve Kristiansen fortelle om hvordan du som leder kan bli tydeligere og dermed bidra til å skape bedre resultater ved hjelp av Ordtilhandling-metodikken.

Du  vil også få  høre administrerende direktør Hans-Henrik Merckoll, tidligere direktør i Hewlett Packard Enterprice, nå påtroppende direktør i IBM Global Technology Services, fortelle om hvordan han som leder bruker Ordtilhandling-metodikken i sin hverdag for å skape bedre resultater. Han  vil også snakke om hvordan han og hans tidligere ledergruppe aktivt brukte Ordtilhandling-metodikken i den endringsprosessen de var gjennom  i HPE og hvordan det hjalp dem til å fokusere organisasjonen mot visjonen og å nå de tøffe målene de har satt seg.

Frokostseminaret blir så avsluttet ved at Ellen Liverød Aasmundtveit deler noen viktige tanker om ledelse og kommunikasjon.

Meld deg på ved å sende en e-post til Ellen Liverød Aasmundtveit på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Inviter gjerne med ledere du kjenner eller andre som har ambisjoner om å gå inn i en ledende stilling

Trykk her for å laste ned invitasjonen: Invitasjon

 

 

Andre samling av OTH kull 9 er gjennomført

Ordtilhandling kull 9 har nå vært gjennom sin andre samling og dette har blitt en flott gjeng som jobber godt med å implementere tankegangen fra Ordtilhandling i sin egen hverdag.

Denne gangen hadde vi besøk av adm direktør Bjørnar Gulliksen i Isola AS. Han snakket om hvordan han og teamet i Isola har møtt sine utfordringer i markedet gjennom et målrettet arbeid basert på prinsippene i Ordtilhandling der de har jobbet med å tydeliggjøre sin visjon og forankre denne, organisere seg riktig, legge vekt på 100%-ansvar, osv. Han viste også hvordan han selv og kollegene tar disse prosessene med seg i sin egen treningsplan for å sikre at de i praksis får gjennomført det de beslutter. Bjørnar Gulliksen la vekt på hvor viktig Ordtilhandling-prosessen og arbeidsmåten har vært for de gode resultater som Isola nå opplever. Han er også veldig tydelig på hva han synes om Ordtilhandling: "Det virker i praksis".

Det er totalt 35 personer som deltar på årets ledelsesprogram. Disse representerer et bredt spekter av ledelseområdet fra mellomledere og toppledere i privat sektor til rådmenn i offentlig sektor. Siden oppstarten mer enn 200 ledere vært gjennom ledelsesprogrammet Ordtilhandling.

Neste samling er 12. og 13. desember. Imellomtiden jobber lederne med praktisk bruk av de verktøyene de fikk i de to første samlingene. De følges også opp av Ordtilhandlings rådgivere.

Påmelding til Ordtilhandling

Vil du vite mer eller melde deg på det neste lederprogrammet? Kontakt oss på 901 83 799 eller post@ordtilhandling.no

Kull 11 | 2018

Januar 2018 er det oppstart for kull 11 i vårt lederprogram.

Modul 1 | 08.01 - 09.01 - 2018
Modul 2 | 12.02 - 13.02 - 2018
Modul 3 | 23.04 - 24.04 - 2018
Modul 4 | 11.06 - 12.06 - 2018
Modul 5 | 27.08 - 28.08 - 2018
Modul 6 | 08.10 - 09.10 - 2018

Det er nå åpnet for påmelding
til kull 11.

Fyll ut påmeldingsskjemaet eller ta uforpliktende kontakt: 
Påmelding og mer informasjon