Hans Trygve

Kristiansen

Opphavsmannen til Ordtilhandling, Hans Trygve Kristiansen, har i en årrekke jobbet tett med noen av våre mest suksessrike idrettsutøvere og næringslivsledere. Som elitetrener på skøyter og tilknyttet Olympiatoppen, var han en av hovedpersonene bak «det norske idrettseventyret» på 1990-tallet. Siden da har han også ledet utviklingsprosesser i flere av landets største virksomheter.

Stian Karlsen

Stian er utdannet ved BI, Norges Markedhøyskole, Sivilmarkedsførerstudiet. Som gründer, leder og forretningsutvikler i JCP Nordic i over 20 år, har Stian vært med på å utvikle JCP til å bli et av Nordens største og ledende kommunikasjonshus med sterkt fokus på prestasjonskultur og utvikling av medarbeidere. I tillegg har han også i disse årene jobbet som rådgiver innen markedskommunikasjon, ledelse og bedriftsutvikling.

Fredrik Aukland

Fredrik Aukland jobber i dag som

ekspertkommentator for ski på NRK og er også leder på Wang Toppidrett. Han er tidligere juniorlandslagstrener for jenter i langrenn, der han spesielt hadde stor suksess med å utvikle Therese Johaug. Deretter var han landslagstrener for herrelandslaget i Sveits, der han hadde enorm suksess. Utviklet langrenn der fra bakgårdsidrett til den meste populære sporten på kort tid, da spesielt med Dario Cologna (gull i flere OL) som ble kåret til Årets idrettsutøver to år på rad, foran Roger Federer. Fredrik ble kåret til Årets trener i Sveits.

© Ordtilhandling - Made by Vivi Holtfodt