top of page

LEDERPROGRAM

Praktisk og krevende lederutvikling
som virker

Lederprogrammet Ordtilhandling er praktisk orientert, og er basert på lang erfaring og kjent utviklingsteori. Utvikling skjer i dyptgripende prosesser i samspill med andre ledere fra store og mellomstore bedrifter i Norge. Det utvikler både den enkelte leder og virksomheten. Lederprogrammet består av seks samlinger i løpet av ti måneder i unike omgivelser på spahotellet Farris Bad i Larvik.

Neste lederprogram starter 16. september 24

Hvordan gå fra ord til handling?

Ordtilhandling har til hensikt å utvikle deltakernes ferdigheter innen ledelse, og utvikle ledere som vil skape resultater sammen med dem de leder.

Vi tar alltid utgangspunkt i selskapenes strategi, visjon, misjon og verdier, og har som mål å trene ledere som skal sikre utvikling og etterlevelse helt ut i linja.

Vi avklarer alltid den enkelte leders rammebetingelser og trekker teamet og virkomheten (avdelingen) inn i hver enkelts treningsoppgaver underveis. På denne måten utvikler vi ikke bare den enkelte leder, men også virksomhetene.

Hvem passer programmet for?

Programmet passer for både topp- og mellomledere som har til hensikt å skape resultater i samspill med dem de leder. Vi deler deltakerne inn i mindre grupper (T-lag) som blir hverandres mentorer gjennom programmet. Her søker vi å sette sammen grupper av deltakere som er på tilsvarende nivå/sted i sin lederkarriere. Over 700 mennesker har fullført Ordtilhandlings lederprogram.

Mål og utbytte

Vi utvikler ledere som skaper resultater i samspill med dem de leder. Etter endt program vil du sitte igjen med en praktisk verktøyskasse som du kan ta i bruk i ditt lederskap. Du vil ha:

“Den store forskjellen fra dette lederkurset mot andre jeg har gått på, er at de andre glemmer jeg i det jeg går ut døren. Det jeg lærer i Ordtilhandling gleder jeg meg til å gå ut å bruke dagen etter! Konkret og veldig praktisk”

Trude Hessen - Salgsdirektør Bankassuranse, Tryg Forsikring

Moduler

Modul 1

Presentasjon av lederprogrammets filosofi og struktur. Oppstart ambisjonsprosessen. Hva skal selskapet og du som leder oppnå? Igangsettelse av treningsprosess og bruk av utviklingplan.

Modul 2

Målrettet lagorganisering med fokus på ansvar og samspill. Hvordan lykkes med delegering av ansvar og myndighet for økt effektivitet?

Modul 3

Prestasjonskultur. Hva er det og hvordan utvikle det? Hva er lederens rolle og hvordan få med seg laget? Bruk av visjon og verdier som verktøy for kultur. Feedbackkultur og trening på feedback.

Modul 4

Ledelse i en prestasjonskultur. Hva kjennetegner god ledelse? Hvordan skape resultater gjennom fokus på utvikling av mennesker, kultur og prestasjoner? Management vs. Leadership. Coaching som lederverktøy og trening på coachingferdigheter.

Modul 5

Deg som leder med fokus på selvledelse. Hva er din egentlige utfordring som leder? Hva skal hver og en utvikle som leder for å få ut potensialet? Hvordan ta den vanskelige samtalen? Hvordan lykkes med utvikling helt ut i linja?

Modul 6

Oppsummering, utvikling av lederverktøy og videreføring av Ordtilhandling.

Praktisk info

Gjennomføring

Lederprogrammet består av seks samlinger a 2 dager på Farris Bad i Larvik i løpet av en 10 måneders periode.

Formatet veksler mellom forelesninger i plenum og diskusjoner i plenum og mindre grupper. Det legges opp til øvelser mellom hver samling.

 

Digitale samlinger med egen gruppe etter samling 2,3 og 4 hvor deltakerne blir coachet av oths trenere for å diskutere status og sikre fremgang.

 

Treningsplan brukes som arbeidsverktøy for hver enkelt, med fokus på individuelle mål og arbeidsoppgaver (trening).

 

Fasilitatorer er trenere fra toppidretten og næringslivet som kan vise til gode resultater i egen hverdag, basert på Ordtilhandling filosofien.

Pris

Pris for programmet er 90.000 kr + Mva. Dette inkluderer lunch og middag og øvrig servering på samlingene. Overnatting på Farris Bad kommer i tillegg og betales av den enkelte på hver samling. Det samme gjelder eventuell alkohol til middager.

Lokasjon

IMG_2569.jpg

Lederprogrammet foregår på Farris Bad. Med sin praktiske beliggenhet kun 1,5 t fra Oslo og 15min fra Torp flyplass er Farris et ypperlig sted for å samle ledere fra hele Norge. Farris Bad har en av Nordens største, vakreste og mest innholdsrike spa-avdeling på over 2500 kvm. Omgivelsene og møterom inspirerer til god stemning og fremmer prestasjoner for små og store grupper. Det er gode treningsmuligheter både innendørs of utendørs og en flott middagssal tilrettelegger gode samtaler over bordet. Les mer om Farris her.

Datoer for neste
lederprogram

16. - 17. september 2024
21. - 22. oktober 2024
02. - 03. desember 2024
27. - 28. januar 2025
31. - 01. mars-april 2025
12. - 13. mai 2025

NB: Begrenset antall plasser

bottom of page