top of page

OM OSS

Vi tar deg fra
Ord til handling

Ordtilhandling-teamet består av ledere med erfaring fra næringslivet og toppidretten. Vi utfordrer deg til å komme frem til din egen erkjennelse av hva du må gjøre for å få de resultatene du ønsker. Vi serverer ingen fasit, men ser på oss selv som trenere som får deg til å gå fra ord til handling.

Opprinnesle

Selskapet Ordtilhandling ble etablert i 2002, og har siden den gang tilbudt et av Norges mest etterspurte og anerkjente lederutviklingsprogram hvor over 700 ledere har deltatt. I tillegg har OtH coachet og utviklet mange næringslivsledere til svært gode resultater. I 2013 inngikk Ordtilhandling et samarbeid med JCP Nordic (gjennom gründere og eiere Øystein Tynning og Stian Karlsen), som i 2016 kjøpte seg inn i OtH. Stina Hofgaard Røsjø ble tilknyttet teamet i 2022, og tilførte med det kompetanse innen HR og organisasjonsutvikling og mental trening. I tillegg har selskapet et mangfold av tilknyttede fagspesialister.

 

I dag besitter Ordtilhandling spisskompetanse på ledelsesutvikling, virksomhetsutvikling, fokusert trening, coaching, selvledelse og tydelig samspill.

 

Vi etterstreber å være svært praktisk orienterte. Alt du lærer hos oss skal du kunne ta med deg direkte tilbake til din arbeidsplass og anvende fra første stund. Ordtilhandling er bygget på Hans Trygve Kristiansen sin vinneroppskrift som fungerer like godt i idretten som i næringslivet. Det er en oppskrift som tar deg fra Ord til handling. For alt skjer jo under din ledelse - hva har du tenkt til å gjøre med det?

Teamet

Ordtilhandling teamet består av ledere både fra toppidretten og næringslivet. Fellestrekket er at vi alle har praktisk erfaring fra å være leder. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

bottom of page