Hans Trygve

Kristiansen

Opphavsmannen til Ordtilhandling, Hans Trygve Kristiansen, har i en årrekke jobbet tett med noen av våre mest suksessrike idrettsutøvere og næringslivsledere. Som elitetrener på skøyter og tilknyttet Olympiatoppen, var han en av hovedpersonene bak «det norske idrettseventyret» på 1990-tallet. Siden da har han også ledet utviklingsprosesser i flere av landets største virksomheter.

Stian Karlsen

Stian er utdannet ved BI, Norges Markedhøyskole, Sivilmarkedsførerstudiet. Som gründer, leder og forretningsutvikler i JCP Nordic i over 20 år, har Stian vært med på å utvikle JCP til å bli et av Nordens største og ledende kommunikasjonshus med sterkt fokus på prestasjonskultur og utvikling av medarbeidere. I tillegg har han også i disse årene jobbet som rådgiver innen markedskommunikasjon, ledelse og bedriftsutvikling.

stina_liten.png

Stina Hofgaard Røsjø 

Stina Hofgaard Røsjø er utdannet siviløkonom ved Handelshøyskolen BI. Hun har tidligere jobbet 14 år i Schibsted, både med forretningsutvikling og de siste årene som HR-leder i VG. Stina har vært med på den digitale omstillingsreisen mediebransjen har vært igjennom og har dermed bred erfaring fra kompetanse-, kultur- og organisasjonsutvikling. Stina har også bakgrunn som tidligere alpinist på det Norske landslaget og har de senere år også utdannet seg til mental trener. Hun brenner for å forløse potensialet i mennesker.

Fredrik Aukland

Fredrik Aukland jobber i dag som

ekspertkommentator for ski på NRK og er også leder på Wang Toppidrett. Han er tidligere juniorlandslagstrener for jenter i langrenn, der han spesielt hadde stor suksess med å utvikle Therese Johaug. Deretter var han landslagstrener for herrelandslaget i Sveits, der han hadde enorm suksess. Utviklet langrenn der fra bakgårdsidrett til den meste populære sporten på kort tid, da spesielt med Dario Cologna (gull i flere OL) som ble kåret til Årets idrettsutøver to år på rad, foran Roger Federer. Fredrik ble kåret til Årets trener i Sveits.

F_A.png
Koss.png

Johann

Olav Koss

Johann har 25 års erfaring med etablering og drift av selskaper. Som gründer av Right To Play har han bygget opp verdens største idrett for utviklingsorganisasjon som nå er i over 20 land og når mer enn 2 millioner barn hver uke.  Johann jobber i dag som investor, foredragsholder, og konsulent innenfor bærekraft, prestasjonskultur, idrett, og ESG investeringer. Han er internasjonalt anerkjent som social entreprenør og har utallige priser for sitt arbeid. Johann vant fire OL og tre VM gull sammen med Hans Trygve Kristiansen, som var hans trener. 

Kristine Blixrud

 Kristine har over 20 års erfaring med organisasjons- og lederutvikling. Hun har ledet og utviklet medarbeidere hovedsakelig gjennom sin rolle som Management Consultant hos Accenture, som HR-sjef i IT-sektoren og de siste tre årene som grunnleggende partner i Bell Organization & Leadership.

 

Hun har en Master of Business & Economics og har tilleggsutdanning innen psykologi og ledelse.

Kristine.png
linka_beige.png

Linn-Kristin Riegelhuth Koren

Linn-Kristin har bakgrunn som verdens beste håndballspiller og en av de mest meritterte med en lang rekke OL, VM, EM gull, individuelle utmerkelser og toppscorertitler. Hun er et symbol på idrettsglede og hvordan man bygger sterke lag og prestasjonskulturer. Hun har i tillegg en bred utdannelse, deribant master i helsefremmende arbeid med fordypning i organisasjon og ledelse. Hun jobber i dag som grunder, konsulent og formidler av sosial bærekraft.